• 微信图片_20230105102906

Selskapet holdt Qiandao Lake teambyggingsaktivitet fra 23. til 24. juni

KASJ oppnådde utmerket ytelse i 618 Shopping Festival i 2021. For å takke alle ansatte for deres prestasjoner, holdt selskapet Qiandao Lake teambuilding-aktivitet fra 23. til 24. juni. Temaet for denne aktiviteten er å jobbe hardt, spille lykkelig, og leve opp til ungdommen.

Denne aktiviteten er delt inn i to deler, den ene er å spille Qiandao Lake Donkey Camp Adventure Park.Qiandao Lake Donkey Camp Adventure Park er den første nettverksarrayen i høy høyde for tauutforskning med full utsikt over innsjøen i Qiandao Lake.Det er hovedsakelig sammensatt av 20 utfordrende nivåer i luftnettverket, flygende ekorn, treklatring, hoppemaskiner, etc. Utvidelsesprosjektene utføres under arrangement av bussen i tide.Utfordre deretter nettverksarrayen i stor høyde.Taueventyret i høyden er en øvelse av vilje og kropp.Denne aktiviteten trente ikke bare kroppen, dempet viljen, men forbedret også teamarbeidsånden og den kollektive æresfølelsen.Det gjenspeiler også KASJs ånd om å ikke være redd for vanskeligheter og aldri gi opp med tro!

HX1

Den andre er å besøke den sentrale innsjøen Qiandao Lake.Den er kjent for sine grønne fjell, vakre vann, rare grotter, rare steiner og vakre mennesker.Den har et stort område og har 1078 grønne øyer.Refleksjonene av fjerne fjell i innsjøen er som malerier.Fengdao, Yueguang Island, Longshan Island, Yule Island og Meifengguan Islands.Hvis du ikke kommer til Meifengguan-øyene, kjenner du ikke Qiandaos sanne ansikt.Alle av oss trives med den vakre naturen.Vi vil også bringe entusiasmen og lidenskapen til dette arrangementet inn i deres arbeid, ha mot til å møte nye utfordringer og muligheter, og være modige og strebe etter å være de første til å åpne et nytt kapittel for KASJ!

HX2

Innleggstid: Aug-03-2022